De Koffieleuters

Westerhoven

De Koffieleuters Westerhoven nar
11 januari 2016

Koffieleuter van Verdienste 2016


Al vele jaren wordt in Koffiegat carnaval gevierd. En daar zijn we goed in. Bij een goed carnavalsfeest hoort vanzelfsprekend ook een mooie optocht. Dat we in Koffiegat mooie wagens bouwen staat als een paal boven water.

Ingestuurd door: jurgen

 Ook de mensen uit de rest van de regio weten dit, gelet op de hoeveelheid publiek dat elk jaar bij de optocht is. Maar zonder vrijwilligers kunnen wij ook niks. Al 25 jaar is er iemand in Koffiegat die hierbij een onmisbare kracht is en dan met name voor de wagenbouwers. 25 jaar lang zorgt hij er mede voor dat de wagens opgebouwd worden zoals ze in de optocht rond rijden. Want hoe krijg je toch al die grote koppen boven op al zo’n grote wagen en zeker ook hoe krijg je dit allemaal met beleid er ook weer af. Daar heb je dan toch elke weer een mannetje voor nodig die met behulp van een kraan dit voor elkaar krijgt. Menige wagenbouwersgroep heeft van zijn diensten gebruik kunnen maken en ook deze vrijwilliger heeft het altijd met veel plezier gedaan. Daarom wordt de titel Koffieleuter van Verdienste 2016 toegekend aan Leo Coppens.

Leo, van harte gefeliciteerd en ontzettend bedankt!

logo_Green Cicerone_kl (002).jpg
loomans-verhuur-logo.jpg
Catering-content-logo.jpg
bouwservice-westerhoven.gif
logo-finance.gif
ADRA-logo.jpg
baeten.gif
Heesterbikes.gif
jankwinten.gif
hucle1.jpg
cd.png
sportprijzen-valkenswaard.jpg
logo-beukers.png
tegelplintshop.jpg
rv-installaties.png
161-011T003_topslide_1a.jpg
seuntiens.gif
bijdeneut.jpg
logo.jpg
Jansen-van-Lierop.jpg
sanden-stucadoor.gif
A3-cars-logo.jpg
LUXLIGHT.gif
Logo_vanWoerkum.jpg
jvg.jpg
coppens-constructie.jpg
daris-tegelwerken.gif
home-kop.gif
kwinten-berry.gif
gif01.jpg
Elektro-Theuws-BV1-1236x345.png
deken.jpg
dn_bol_logo.jpg
301103_333194913442517_1173213032_n.jpg
index.jpg
penneke.jpg