De Koffieleuters

Westerhoven

De Koffieleuters Westerhoven nar
18 juni 2016

60 jaar Koffieleuters


Op zaterdag 11 juni jl vierde carnavalsstichting de Koffieleuters haar 60 jarig jubileum. s-Morgens vroeg werd er al begonnen met het opzetten van alle spullen en spellen voor de zeskamp. Het weer werd gelukkig tijdens de aanvang van de zeskamp beter en warmer. De 120 kinderen die aan de geweldige zeskamp deelnamen genoten volop; actie op de jungle stormbaan, volop vertier op de

Ingestuurd door: jurgen

buikschuifbaan, spanning bij het schateiland, concentratie bij het reuzepotlood, snelheid bij het sponzenspel, hersengeknar bij het telefoonboekspel, behendigheid bij het oberspel en tussendoor effe bijkomen. Dat dan een paar keer het kerkplein onder water kwam te staan met het water van het schateiland kwam de pret alleen maar ten goede.

Ten slotte werd er door iedereen nog het spannende eindspel gespeeld waarbij het bij het raden van de foto’s doodsstil was en als het antwoord goed geraden was er een hels kabaal los brak. Een hele dikke dank je wel voor de organisatie die dit allemaal in elkaar heeft gestoken! Ook heel veel dank aan al diegenen die deze dag ook mede mogelijk hebben gemaakt, op wat voor manier dan ook! Kei bedankt! Het was geweldig!!

s-Avonds was er nog de receptie gevolgd door een feestavond met een optreden van partyband Khick. Deze band speelde werkelijk waar alles; van house tot Nederlands talig en van ABBA tot rock. Het publiek binnen ging uit z’n dak en degenen die buiten zaten genoten lekker van het weer en de muziek op de achtergrond.

Voor de Koffieleuters was dit een geweldige dag en wij denken, of weten eigenlijk wel zeker, dat dat voor degenen die erbij waren ook geld. 

logo_Green Cicerone_kl (002).jpg
loomans-verhuur-logo.jpg
Catering-content-logo.jpg
bouwservice-westerhoven.gif
logo-finance.gif
ADRA-logo.jpg
baeten.gif
Heesterbikes.gif
jankwinten.gif
hucle1.jpg
cd.png
sportprijzen-valkenswaard.jpg
logo-beukers.png
tegelplintshop.jpg
rv-installaties.png
161-011T003_topslide_1a.jpg
seuntiens.gif
bijdeneut.jpg
logo.jpg
Jansen-van-Lierop.jpg
sanden-stucadoor.gif
A3-cars-logo.jpg
LUXLIGHT.gif
Logo_vanWoerkum.jpg
jvg.jpg
coppens-constructie.jpg
daris-tegelwerken.gif
home-kop.gif
kwinten-berry.gif
gif01.jpg
Elektro-Theuws-BV1-1236x345.png
deken.jpg
dn_bol_logo.jpg
301103_333194913442517_1173213032_n.jpg
index.jpg
penneke.jpg